Mittarin lukeminen

Klikkaa "Kirjaudu" yllä oikealla, jotta pääset rekisteriimme.
Siellä voit täyttää tietosi mittaristasi ja antaa pumppuaseman laskemat tiedot.
Kirjaudu sisään sopimusnumerollasi (avtalsnummer) ja mittarinumerollasi.

Kirjaudu sisään sopimusnumerolla ja mittarinumerolla.

Jos kirjaudut uudelleen, et voi nähdä aiemmin täyttämiäsi tietoja. Tiedot päivitetään vasta laskutuksen yhteydessä.

Huom! Lomakkeilla joiden viimeinen ilmoituspäivä on 6.11.2023 on tullut pieni virhe. Sopimusnumero (Avtalsnummer) löytyy sekä ylhäältä, että alhaalta, alhaalla olevassa ruudussa sopimusnumero on vaihtunut asiakasnumeroon. Sisäänkirjautuminen on tehtävä sopimusnumerolla joka löytyy  kirjeen oikeasta ylänurkasta.

Asiakasrekisteri

Lukemalaskutus

Tilaajan vesimittari luetaan normaalisti lokakuun aikana. Närpes Vatten lähettää lukemalaskut vesi- ja viemäriasiakkailleen marras- ja joulukuussa. Vuodesta 2012 lukemat on voinut ilmoittaa myös internetissä.

Arviointilaskutus

Närpes Vatten lähettää arviointilaskun vesi- ja viemäriasiakkailleen kolmesti vuodessa riippuen veden käytöstä. Arviointilaskut tasataan seuraavissa lukemalaskuissa tarvittaessa.

Tietosuoja

Uusien henkilö- ja asiakastietojen käsittelyä koskevien sääntöjen mukaan tiedotamme päivittäneemme ja tarkastaneemme menettelytapamme varmistaaksemme tietosuoja-asetuksen noudattamisen. Yleisesti käytämme henkilö- ja asiakastietoja, kuten nimi, postiosoite, puhelinnumero ja sähköpostiosoite, voidaksemme täyttää sopimuksemme tilaajien kanssa ja tarjotaksemme räätälöityä ja laadukasta neuvontaa ja palvelua. Käytämme esimerkiksi henkilötietoja päästäksemme käsiksi mittarilukemiin ja laskemaan kulutusta. Henkilötunnusta ei käytetä lainkaan tilaajatiedoissamme. Emme säilytä tilaajien tietoja pidempään kuin on tarpeen emmekä koskaan välitä henkilötietoja kolmansille osapuolille. Sinulla on pyynnöstä oikeus tietää, mitä henkilötietoja Närpes Vatten Ab tallentaa sinusta, ja saada mahdolliset virheet korjattua. Närpes Vatten Ab:ssä olemme aina ottaneet henkilötietojen suojelun vakavasti, ja nyt noudatamme tarkasti tietosuoja-asetusta. Näin varmistamme, että tietojasi käsitellään jatkossakin turvallisesti ja huolellisesti voimassa olevan lainsäädännön mukaisesti.